Школа по езда "Април"

Детски урок по конна езда

Детска школа по конна езда Ви очаква за първи урок!

Класовете се преподават от опитни инструктори, които ще ви научат не само на правилната позиция в седлото, но и ще ви научат как да давате основни команди на конете.

Ако вече сте опитвали конна езда и имате не много приятни спомени от такава разходка, най-вероятно просто не сте преодоляли страха си и сте се чувствали несигурни. Но училището за конна езда "Април" и инструкторите на парка ще ви помогнат да се отървете от тази несигурност и ще научите основите на конната езда.

Конната школа, работеща в парка, ще ви позволи да овладеете конна езда на ниво професионален конен състезател. Занятията могат да продължат от 30 до 60 минути.

Обръща се внимание на всяко дете, инструкторите имат индивидуален подход към обучението на децата.

Детското училище по езда е предназначено за деца от всяка възраст, които обичат конете и искат да подобрят здравето си. За децата ще бъде интересно не само да яздят коне, но и да ги опознаят, да ги хранят, да общуват. Това е истински празник за децата. За много малки деца се организират разходки с пони. Децата обичат тези сладки кончета. Детската езда в парка предлага конна езда, както в парка, така и извън него, както и уроци по конна езда с професионални инструктори.

Детска школа по езда "Април" ще даде на вашето дете прекрасна възможност за динамичен, активен отдих, който ще бъде от полза за здравето.

Искате по-умно дете? Изпратете го на конна езда