Школа по езда "Април"

Школа по езда „Април“

Школа по езда Април

Школа по конна езда Април, предлага уроци по езда за възрастни и деца под ръководството на професионални инструктори. След няколко сеанса ще се почувствате сигурни в седлото, всички страхове ипритеснения ще изчезнат.

 

Общуването с конете ще има положителен ефект върху настроението, емоциите, благосъстоянието и цялостното здраве. Конната езда има положителен ефект върху здравето, хипотерапията помага при лечението на много заболявания, включително проблеми с ходенето. Така хипотерапията е специален метод на лечение чрез конна езда. Конната езда няма противопоказания и има положителен ефект върху здравето и емоционалното състояние на децата и възрастните.

 

Положителният ефект от конната езда и тренировките по конна езда се усеща почти веднага. Няма значение каква е физическата ви форма, дали сте яздили кон или ще срещнете тези грациозни животни за първи път. Основното нещо е желанието ви да разнообразите почивката си, да подобрите настроението и емоционалното си състояние. Такива тренировки по езда могат да се провеждат по всяко удобно за Вас време, по предварителна уговорка. Всичко, от което се нуждаете, е просто да оставите всичките си дела и проблеми за няколко часа, да забравите за шумния град и да дойдете в парка.