Часове по конна езда за начинаещи

Школа по конна езда Април, предлага уроци по езда за възрастни и деца под ръководството на професионални инструктори. След няколко сеанса ще се почувствате сигурни в седлото, всички страхове ипритеснения ще изчезнат.

 

Общуването с конете ще има положителен ефект върху настроението, емоциите, благосъстоянието и цялостното здраве. Конната езда има положителен ефект върху здравето.

 

Положителният ефект от конната езда и тренировките по конна езда се усеща почти веднага. Няма значение каква е физическата ви форма, дали сте яздили кон или ще срещнете тези грациозни животни за първи път. Основното нещо е желанието ви да разнообразите почивката си, да подобрите настроението и емоционалното си състояние.

 

Такива тренировки по езда могат да се провеждат по всяко удобно за Вас време, по предварителна уговорка. Всичко, от което се нуждаете, е просто да оставите всичките си дела и проблеми за няколко часа, да забравите за шумния град и да дойдете при нас в с.Кърпачево.

Ние използваме бисквитки, за да персонализираме съдържание и реклами, да предоставяме функции на социалните медии и да анализираме нашия трафик. Ние също така споделяме информация за вашето използване на нашия сайт с нашите партньори за социални медии, реклама и анализ. View more
Приемам