Детски уроци по конна езда

конна езда за деца

Най-любимите ни занимания - с дечица. Невероятно преживяване както за нас, така и за тях.

 

Детска школа по конна езда Ви очаква за първи урок! Класовете се преподават от опитни инструктори, които ще ви научат не само на правилната позиция в седлото, но и ще ви научат как да давате основни команди на конете.

Занятията могат да продължат от 30 до 60 минути. Обръща се внимание на всяко дете, инструкторите имат индивидуален подход към обучението на децата.

Детското училище по езда е предназначено за деца от всяка възраст, които обичат конете и искат да подобрят здравето си. За децата ще бъде интересно не само да яздят коне, но и да ги опознаят, да ги хранят, да общуват. Това е истински празник за децата.

Детска школа по езда "Април" ще даде на вашето дете прекрасна възможност за динамичен, активен отдих, който ще бъде от полза за здравето.

 

Ние използваме бисквитки, за да персонализираме съдържание и реклами, да предоставяме функции на социалните медии и да анализираме нашия трафик. Ние също така споделяме информация за вашето използване на нашия сайт с нашите партньори за социални медии, реклама и анализ. View more
Приемам